ibrahim saraçoğlu dizlerde sıvı kaybı bitkisel tedavisi, diz ağrıları bitkisel çözüm saraçoğlundan
ibrahim saraçoğlu dizlerde sıvı kaybı bitkisel tedavisi, diz ağrıları bitkisel çözüm saraçoğlundan,diz ağrılarına bitkisel tedavi ibrahim saraçoğlu kürleri
İbrahim Saraçoğlu özellikle son zamanlarda televizyonlara çıkarak bizleri bilinçlendirmeye devam ediyor. Bizlere şifa kaynağı olan bitkilerden kürler tarif ederek hayatımızı kolaylaştırmamızı sağlıyor. Kendi resmi web sitesinde de birçok kür tarifi mevcut olan Saraçoğlunun bugün bir televizyon kanalında anlattığı ve özellikle ilerleyen yaşlarda sorun haline gelen diz kapaklarında sıvı kaybı ve diz ağrılarında kullanılan bitkisel kürün tarifini buradan aktarmaya çalışacağız.
Diz kapaklarında sıvı kaybı olanlar özellikle merdiven inerken zorlanırlar. Merdiven çıkarken ayaklara fazla yük binmez ama inerken oldukça fazla yük bineceğinden inerken zorluk çekerler.
Peki geçelim diz ağrı sorununu çözen ve diz kapağı sıvı kaybına iyi gelen kür tarifine
glukozamin içeren KUŞBURNU çayı günde 2 defa içiyoruz. 1 hafta içerinden rahatlamayı fark edeceğiz.
Buna 1 ay boyunca devam edebiliriz. Bildiğimiz üzere kuşburnu vitamin deposudur. Aynı zamanda diz kapağındaki sıvı kaybını önler. Haftada birkaç kez içilebilir.
YAPILIŞI:
1-2 Su bardağı suyu kaynatıyoruz ve içerisine bir miktar kuşburnunu atıyoruz. İsterseniz kuşburnunu hafif havanda kırıp öyle içerisine atabilirsiniz daha iyi olur. 5-6 dakika kaynatıp süzüyoruz ve ılıdıktan sonra içiyoruz.
Ama unutmamamız gereken nokta kuşburnu raf ömrünü tamamlamamış olmalı yani taze olmalı.
Kuşburnunun içerisine kesinlikle şeker ilave etmeyiniz. Eklediğiniz şekerin hiçbir faydası olmayacaktır. Zaten bitkinin içerisinde glikoz şeker bulunuyor. Sizin eklediğiniz şeker yaradan çok zarar verecektir. Buna balda dahil.
Hibiskus çok zengin antosiyamin içerir. Mayhoş bir tadı vardır. 3-4 tane kuşburnuna hibiskus u ilave edin bununda diz kapağı sıvı sorunu yaşayanlara faydası olacaktır. Aynı zamanda hibiskus kolon kanseri tedavisinede yardımcı olmaktadır.
Not: Hekiminizin önerdiği ilaçlar var ise, mutlaka kullanınız. Unutmayınız ki, hastalık yoktur hasta vardır. Her hastalığın seyri insandan insana değişir. Teşhisi koyacak olan ancak, bir hekimdir. Bu doğal bitkilerin yardımcı ve destekleyici olduğunu unutmayınız.
Etiketler: diz ağrısı bitkisel tedavisi saraçoğlu, diz ağrısı egzersizleri, diz ağrısı için bitkisel çözüm, diz ağrısı nasıl geçer
Eklenme Tarihi: 21 Haziran 2014
Dizlerimi bukemiyorum .20 yaşındayım ve bir buçuk yıldır bu ağrıyı çekiyorum zaman zaman daha da siddetleniyor. Kaç tane doktora gittim ama hiç bişey yok diyorlar.ne yapabilirim lütfen cevap verin
Annemin diz sivilari da bitmis durumda ne yaptiysak bir turlu care bulamadik bamya tohumu nasil kullaniliyor acaba onu da denmek isteriz… Ya da baska care bilen varsa lutfen bana ulaşsin 0507 … .. ..
Hocam iki aydır “ferro sanol duodenal” ilacını kullanmaktayım. Kanımdaki demir eksikligi sebebi için doktorun 6-7 ay bu ilacı kullanmamış söyledi. 22 yaşındayım 4 sene önce meniskus ameliyatı oldum ve dizlerimde sıvı azalması oldugunu söylediler. Dönem dönem diz arasındaki azalan sıvılar için kemik güclendirici ilaclar kullanıyorum. Hibiskus ve kuşburnu kürünüzü duydum. bu çayları gün içerisinde tüketir isem yukarda ismini belirttigim kan ilacını kullandıgım için bir yarari olur mu olmaz mı yoksa kan ilacının etkisini mi azaltır. Kısa zaman içerisinde cevap vereceginizi umuyorum hocam. Şimdiden teşekkur ederim..
Dizlerimde 2sindede menüsküs yirtigi var sag tarafda sivi var sivinin bosaltilmasi gerekmis fazla agri var hocam ne yapabilirim
Bamya tohumlarını nasıl kullandınız, çiğmi yuttunuz. Taze bamya mi yoksa kurutulmuş bamyamı. Bamyanın kendisini de yuttunuzmu yoksa sadece içindeki tohumları mı yuttunuz detaylı açıklarsanız sevinirim
hocam diz eklemlerimdeki sıvı kaybını bamya tohumu ile yendim günde 6 veya8 tane yutarak 1 ay sonra bıraktım aradan2 veya 3 ay sonra sıkıntım olduğu zaman bir kac gün içiyorum sıkıntım gidiyor beni aydınlatırsanız sevinirim bamya tohumunun vücuduma zararı olurmu
Bu konu hakkında tam olarak bilgimiz yok ama İbrahim Saraçoğlu hocamıza mail atıp bilgi alarak buraya cevap eklemeye çalışacağız.